Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Команда WELLCO піклується про безпеку даних своїх клієнтів. Саме тому ми склали дану Політику конфіденційності, щоб ви не турбувалися про те, що відбувається з вашими персональними даними, які ви надали нам для реєстрації.

Відвідуючи сайт wellco.ua і / або оформляючи замовлення, Ви погоджуєтесь з цією Політикою конфіденційності.

Магазин WELLCO дуже серйозно ставиться до збереження особистої інформації користувачів і вживає всіх необхідних заходів для забезпечення її безпеки. Для цього застосовуються різноманітні технології і процедури, що забезпечують захист від несанкціонованого доступу, використання або розкриття інформації.

Реєструючись на сайті, оформляючи замовлення на сайті, ви також підтверджуєте, що ознайомилися з переліком своїх прав як суб’єкта даних згідно зі статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних». Цей перелік доступний за посиланням: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297- 17 .

1. Збір особистої інформації

  • Під час оформлення замовлення, реєстрації на сайті ми просимо вас повідомити необхідну особисту інформацію в обсязі, який є необхідним для надання послуг. У процесі взаємодії з Клієнтом компанія WELLCO збирає необхідну інформацію про Клієнтів з метою забезпечення найвищого рівня сервісу і для зв’язку з Клієнтом. Персональна інформація може бути змінена або доповнена за запитом самого Клієнта.

2. Які персональні дані ми збираємо і з якою метою

2.1. Коментарі

  • Якщо відвідувач залишає коментар на сайті, ми збираємо дані зазначені в формі коментаря, а також IP адреса відвідувача і дані user-agent браузера з метою визначення спаму.
  • Анонімізований рядок створювана з вашої адреси email ( “хеш”) може надаватися сервісу Gravatar, щоб визначити чи використовуєте ви його. Політика конфіденційності Gravatar доступна тут: https://automattic.com/privacy/. Після схвалення коментаря ваше зображення профілю буде видимим публічно в контексті вашого коментаря.

2.2. Медіафайли

  • Якщо ви зареєстрований користувач і завантажуєте фотографії на сайт, вам можливо слід уникати завантаження зображень з метаданими EXIF, так як вони можуть містити дані вашого місця розташування по GPS. Відвідувачі можуть отримати цю інформацію скачавши зображення з сайту.

2.3. Форми контактів

  • У процесі взаємодії з Клієнтом компанія WELLCO збирає необхідну інформацію про Клієнтів з метою забезпечення найвищого рівня сервісу і для зв’язку з Клієнтом. Персональна інформація може бути змінена або доповнена за запитом самого Клієнта.

2.4. Кукі

  • Якщо ви залишаєте коментар на нашому сайті, ви можете включити збереження вашого імені, адреси email і веб в кукі. Це робиться для вашої зручності, щоб не заповнювати дані знову при повторному коментуванні. Ці кукі зберігаються протягом одного року.
  • Якщо у вас є обліковий запис на сайті і ви ввійдете в нього, ми встановимо тимчасовий кукі для визначення підтримки кукі вашим браузером, кукі не містить ніякої особистої інформації і видаляється при закритті вашого браузера.
  • При вході в обліковий запис ми також встановлюємо кілька кукі з даними входу і налаштуваннями екрану. Кукі входу зберігаються протягом двох днів, кукі з налаштуваннями екрану – рік. Якщо ви виберете можливість “Запам’ятати мене”, дані про вхід будуть зберігатися протягом двох тижнів. При виході з облікового запису кукі входу будуть видалені.
  • Під час редагування чи публікації статті в браузері буде збережений додатковий кукі, він не містить персональних даних і містить тільки ID записи відредагованою вами, закінчується через 1 день.

2.5. Вбудоване вміст інших вебсайтів

  • Статті на цьому сайті можуть включати вбудовується вміст (наприклад відео, зображення, статті та ін.), Даний вміст поводиться так само, як якби відвідувач зайшов на інший сайт.
  • Ці сайти можуть збирати дані про вас, використовувати кукі, впроваджувати додаткове відстеження третьою стороною і стежити за вашим взаємодією з впровадженим вмістом, включаючи відстеження взаємодії, якщо у вас є обліковий запис і ви авторизувалися на тому сайті.

3. Як довго ми зберігаємо ваші дані

  • Якщо ви залишаєте коментар, то сам коментар і його метадані зберігаються невизначено довго. Це робиться для того, щоб визначати і схвалювати наступні коментарі автоматично, замість розміщення їх в чергу на схвалення.
  • Для користувачів з реєстрацією на нашому сайті ми зберігаємо ту особисту інформацію, яку вони вказують в своєму профілі. Всі користувачі можуть бачити, редагувати або видалити свою інформацію з профілю в будь-який час (крім імені користувача). Адміністрація вебсайту також може бачити і змінювати цю інформацію.

4. Доступ до особистої інформації та її оновлення

  • При наявності облікового запису на сайті або якщо ви залишали коментарі, то ви можете запросити файл експорту персональних даних, які ми зберегли про вас, включаючи надані вами дані. Ви також можете вимагати видалення цих даних, це не включає дані, які ми зобов’язані зберігати в адміністративних цілях, згідно із законом або цілях безпеки.

5. Надання доступу до інформації

5.1. Ми надаємо доступ до вашої особистої інформації іншим особам тільки за таких обмежених обставин:

5.1.1.У нас є на це ваш дозвіл. Для передачі будь-якої конфіденційної інформації нам потрібна ваша письова згода.

5.1.2. У нас є достатні підстави вважати, що доступ, використання, збереження або розкриття такої інформації необхідно для:

  • Дотримання законодавства України, в тому числі надання інформації на вимогу фізичних і юридичних осіб, установ, організацій будь-якої форми власності або державних органів, які мають право на отримання такої інформації згідно із законодавством України;
  • Розслідування потенційних порушень Публічної оферти, що передбачає надання інформації про вас в відповідь на належним чином оформлений адвокатський запит з інформацією про порушення;
  • Виявлення та запобігання шахрайських дій, а також вирішення проблем безпеки та усунення технічних несправностей;
  • Захисту від безпосередньої загрози правам, майну або безпеки компанії WELLCO, її користувачів або громадськості, в рамках законодавства України.

5.2. Коментарі користувачів можуть перевірятися автоматичним сервісом визначення спаму.

6. Захист інформації

  • Ми вживаємо всіх необхідних заходів для захисту даних від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення. До цих заходів відносяться, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання і обробки даних і заходів безпеки, включаючи відповідне шифрування і заходи щодо забезпечення фізичної безпеки даних для запобігання несанкціонованого доступу.

7. Зміна даної політики конфіденційності

  • Дана політика конфіденційності може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться до політики конфіденційності, будуть опубліковані на цій сторінці.

 

мишень
декоративные линии
Де
подивитися
контакти нашого шоуруму
ТЦ "4room" (-1 поверх)
с. Петропавлівська Борщагівка
ул. Петропавлівська, 6
Салон Wellco
Графік роботи:
Пн-Нд 1000 - 1930
096 208 73 02 094 440 43 60
японское дерево
Отримайте консультацію
спеціаліста
Тут ви можете задати будь-яке питання і отримати консультацію наших фахівців по будь-якому товару, представленому в нашому магазині.

    Дякуємо!
    ваше повідомлення успішно відправлено!
    Ми зв'яжемося з вами найближчим часом
    стрелка вверх стрелка вверх золотая вгору